heart promo Adm:  + 45 47 16 22 24  -  Salg Edgar Wogensen 23 74 92 05

Leverandører

Vi har, som aut. distributør siden 1999 leveret kvalitetsprodukter fra førende europæiske producenter. Kendetegnet for vores valg af producenter og leverandører er at deres produkter og leverings kvalitet er blandt de allerbedste på markedet og at deres produkt support er hurtig og effektiv, til gavn for vore kunder.

Excel leverer alt til PDS installation inden for kobber og fiber. Excel har været på det danske marked en del år, og lagerføring og distribution varetages nu af Freenet Danmark ApS. Excel without compromise.

Prysmian /Draka Leverer kobber og fiberkabler og er velkendt og anerkendt af alle som førende kabel leverandør til både kobber og fiber installationer

Digitus Professional Er tysk producent og distributør af alle komponenter til kobber og fiber netværk. Med 45 års erfaring som leverandør af kvalitetsprodukter sikres vore kunder produktkvalitet og kompetence på højeste niveau.

Connectix er en innovative leverandør og producent af PDS komponenter. Connectix leverer hurtigt og konkurrencedygtigtige kundetilpassede løsninger til ethvet behov.

Conteg Er Freenet Danmarks leverandør at datarack, vægrack og køeleløsninger til alle typer af rack installationer - fra det lille vægrack til store datacenter løsninger.

Microsens Fiberswitche er kendt for tysk kvalitet og innovative fiberswitch løsninger i f.eks. kabelkanaler.

Rexuma er den førende producent af alu installations standere og kabel kanaler, samt  hospitalspaneler.. Produceres i Sverige.

Starline kanalskinner til industri- eller datainstallationer med strømforsyning fra 40A til 1200A er den komplette kvalitetsløsning produceret i USA.

Reichle De-Massari Produktprogram omfatter alle passive komponenter til ethvet netværk i fiber eller kobber. Alle produkter er af højeste kvalitet.

 

.