heart promo Adm:  + 45 47 16 22 24  -  Salg Edgar Wogensen 23 74 92 05

Om Freenet Danmark

 

Vi har som Certificeret  distributør siden 1999 leveret kvalitetsprodukter fra europæiske producenter, hovedsageligt focus på PDS produkter i kobber og fiber, datarack  og datacenter løsninger.

 

De nyeste leverandører er Fibrain fra Polen, der producerer stort set alt til lyslederinstallation, og tyske  Microsens der leverer fiber Microswitche til installationskanaler. Fra Svenske Rexuma kan vi tilbyde Installationsstandere og Hospitalspaneler.

Kendetegnet for vores valg af producenter og leverandører er at deres produkter og leverings kvalitet er blandt de allerbedste på markedet og at deres produkt support er hurtig og effektiv, til gavn for vore kunder.

 

Produktprogrammet indeholder alle nøvendige passive elementer til etablering af ethvert netværk i fiber eller kobber - alle kategorier og i alle klasser, uanset om det er tale om transmissions hastighed eller installations form.

 

Vore datacenter produktprogram indeholder alle komponenterne til rackløsninger til datacentre incl. in row køl og inddækninger til kubeløsninger til kold eller varm gang. Vi har det seneste år leveret en række løsninger til installationer i Danmark og har placeret os som et effektivt alternativ til de eksisterende produkt leverandører.

 

Herudover har vi selvfølgelig produkterne til alle typer netværks installationer – i både kobber og fiber og til ethvert formål – også komplette løsninger til server rum.

 

Vi tilbyder høj kompetence og hurtig service i tillæg til vore produkter og løsninger.

Såfremt du måtte have interesse møder vi gerne op med en kort præsentation af vore produkter, løsninger og priser.

Har du evt. spørgsmål eller kommentarer er du selvfølgelig velkommen på mail freenet@freenet-danmark.dk eller tlf. 4716 2224